Varför ser jag inte mina avier på Mitt HSB?

• Du hittar dina avier under fliken Min bostad på Mitt HSB.

• Om du inte ser några avier, vänligen ha tålamod eftersom det kan ta lite tid att ladda sidan.
    • Om texten "Ingen bostad finns registrerad" kommer upp, så har antagligen inte din bostadsrättsförening administrativ förvaltning hos oss. Vänligen besök din brf-hemsida, kika på er anslagstavla eller kontakta styrelsen för att veta vem som har hand om era avier.

Alla medlemmar och boende har automatiskt ett användarkonto på Mitt HSB. Du loggar in via ”logga-in”-knappen uppe till höger, med mobilt bankID eller personnummer och lösenord

Vill du veta mer om betalningen av hyra eller avgift?
    Här har vi samlat det du behöver för att kunna se och betala din avi.