Hur säger jag upp min parkeringsplats?

• Hyreslägenhet – Köhanteringen är digital och sker via Mitt HSB. Logga in på Mitt HSB > Min bostad > Mina köer. Eventuell uppsägningstid och förlängningstid tas i beaktande vid uppsägning.

Så här gör du:

• Klicka på Mina bostadsavtal
    • Klicka på ”Säg upp avtal”
    • Fyll i att du vill lämna kö samt bekräfta att du väljer att säga upp avtalet
    • Klicka på ”Säg upp avtal”

Bostadsrätt – Om föreningen har tjänsten HSB Köhantering

Om du ska sälja 100 % av din lägenhet och hyr ett objekt i samma bostadsrättsförening behöver du inte säga upp din parkeringsplats. Detta sker automatiskt i samband med din avlyttning (till den sista i avflyttningsmånaden enligt överlåtelseavtalet).

Om du inte ska sälja din lägenhet, men vill säga upp din parkeringsplats, gör så här:

• Klicka på Mina bostadsavtal
    • Klicka på ”Säg upp avtal”
    • Fyll i att du vill lämna kö samt bekräfta att du väljer att säga upp avtalet
    • Klicka på ”Säg upp avtal”

Bostadsrätt – Om föreningen inte har tjänsten HSB Köhantering behöver du kontakta styrelsen eller förvaltaren i föreningen. För att hitta info om hur din förening hanterar parkeringsplatser, kika i trappuppgången eller besök föreningens hemsida. Här finns en lista över de föreningar som har hemsida.