Var ligger p-platsen?

• Hyreslägenhet Kontakta Tom Wilkinson, uthyrningsansvarig för att få reda på var p-platserna är belägna.

Bostadsrätt – Om föreningen har tjänsten HSB Köhantering, kan det finnas platskartor om föreningen valt att lägga upp det. Då hittar du dem under Läs mer information om kön när du tryckt på en kö i e-tjänsten. Kontakta styrelsen eller förvaltaren i din förening om det inte finns här. För att hitta info om var din förenings parkeringsplatser finns, kika i trappuppgången eller besök föreningens hemsida. Här finns en lista över de föreningar som har hemsida

Bostadsrätt – Om föreningen inte har tjänsten HSB Köhantering behöver du kontakta styrelsen eller förvaltaren i föreningen. För att hitta info om var din förenings parkeringsplatser finns, kika i trappuppgången eller besök föreningens hemsida. Här finns en lista över de föreningar som har hemsida.