Hur loggar jag in i Mitt HSB?

• Alla medlemmar och boende har automatiskt ett användarkonto i Mitt HSB. Du loggar in med mobilt BankID eller användarnamn och lösenord via ”Logga in”-knappen uppe till höger.

Om du inte har mobilt bankID och har glömt ditt lösenord begär du nytt här

• Om vi har din e-postadress i vårt system får du ett mejl med dina uppgifter till den adressen.
    • Saknas din e-postadress går istället ett sms till ditt mobilnummer.
    • Saknar vi både e-postadress och mobilnummer skickas uppgifterna via post.