Hur loggar jag in på Mitt HSB?

• Alla medlemmar och boende har automatiskt ett användarkonto på Mitt HSB. Du loggar in med mobilt BankID (annan enhet), BankID (denna enhet) eller Användarnamn (ditt personnummer med 10 siffror) och lösenord via ”Logga in”-knappen uppe till höger.

Om du inte har mobilt bankID och har glömt ditt lösenord begär du nytt här

• Om vi har din e-postadress i vårt system får du ett mejl med dina uppgifter till den adressen.
    • Saknas din e-postadress går istället ett sms till ditt mobilnummer.
    • Saknar vi både e-postadress och mobilnummer skickas uppgifterna via post.