Var hittar jag mitt medlemsbevis?

• Ditt digitala medlemsbevis finns på Mitt HSB.

När du ska nyttja dina medlemsförmåner kan du antingen visa upp kortet direkt i din mobil eller skriv ut det på papper och ta med.

Från den 1 januari 2018 skickar vi inte längre ut plastkort som medlemsbevis.

Alla medlemmar och boende har automatiskt ett användarkonto på Mitt HSB. Du loggar in med BankID eller personnummer och lösenord via ”logga-in”-knappen uppe till höger.

Om du inte har mobilt BankID och har glömt ditt lösenord begär du nytt här

• Om vi har din e-postadress i vårt system får du ett mejl med dina uppgifter till den adressen.
    • Saknas din e-postadress går istället ett sms till ditt mobilnummer.
    • Saknar vi både e-postadress och mobilnummer skickas uppgifterna via post.