Hur gör jag en felanmälan?

• Alla våra hyresgäster samt medlemmar i bostadsrättsföreningar som har tjänsten hos oss kan göra en felanmälan på tre sätt:

• Logga in på Mitt HSB > Mina sidor > Ärenden & felanmälan. Då kan du följa statusen på ditt ärende.
    • Gör en felanmälan digitalt här (då kan du inte följa ditt ärende).
    • Ring 010-442 30 00, välj 1.

Alla medlemmar och boende har automatiskt ett användarkonto på Mitt HSB. Du loggar in via ”logga-in”-knappen uppe till höger i det blåa fältet, med mobilt bankID eller personnummer och lösenord.