Hur gör jag en felanmälan?

• Alla våra hyresgäster samt medlemmar i bostadsrättsföreningar som har tjänsten hos oss kan göra en felanmälan så här:

Felanmäl digitalt på Mitt HSB, där kan du följa ärendet.

Du har automatiskt ett användarkonto och du loggar in via "logga-in"-knappen uppe till höger med BankID eller lösenord.

Problem att logga in på Mitt HSB? Fyll i formuläret på hsb.se/malmo/felanmalan (då kan du inte följa ärendet).

Innan du felanmäler - se om du kan lösa problemet själv. Vi har en mängd hjälpsamma skötseltips som du kan ta del av här.

Akuta ärende – ring jouren

Kontakta vår fastighet- och trygghetsjour för akuta ärende dygnet runt på 010-442 30 00, välj 1.

Du kopplas automatiskt vidare till Securitas som kommer ut till fastigheten vid behov. Akuta ärende är till exempel inbrottsskador, vattenläckor, krossade fönster eller hög musik.