Var hittar jag mina avier?

• Du hittar alltid dina avier med ocr-referens på Mitt HSB under fliken Min bostad och Avier & pantnoteringar.

Om du inte ser några avier under Avier & pantnoteringar – vänligen ha tålamod, det kan ta lite tid att ladda sidan.

• Du har automatiskt ett användarkonto på Mitt HSB.
    • Du loggar in via ”Logga in”-knappen uppe till höger med Mobilt BankID eller med personnummer och lösenord.
    • Har du glömt ditt lösenord begär du ett nytt på inloggningssidan.

Du får avierna kvartalsvis, alltså fyra gånger per år, i mitten av december, mars, juni och september.

Om du bor i en bostadsrättslägenhet och vill slippa hålla koll på din pappersavi kan du få den digitalt. Här kan du läsa mer om de digitala tjänsterna för bostadsrätt och hur du ansluter dig.

Om du bor i en hyreslägenhet  får du inte någon pappersavi längre. Därför behöver du ansluta dig till någon av våra digitala tjänster. Här kan du läsa mer om de digitala tjänsterna för hyreslägenhet och hur du ansluter dig.