Hur får jag nyckel/tagg till garage/p-plats?

• Hyreslägenhet – lägg ett ärende till din kundvärd i Felanmälan på Mitt HSB. Om du inte kan komma in på Mina sidor gör du en felanmälan här (då kan du inte följa ditt ärende).

Alla medlemmar och boende har automatiskt ett användarkonto på Mitt HSB. Du loggar in via ”logga-in”-knappen uppe till höger i det blåa fältet, med mobilt bankID eller personnummer och lösenord.

Bostadsrätt – Om föreningen har tjänsten HSB Köhantering, går det ut ett mejl till den som tilldelats ett objekt med info om vad man ska tänka på innan startdatum, och om du behöver kontakta styrelsen/förvaltaren eller inte.

BostadsrättOm föreningen inte har tjänsten HSB Köhantering, behöver du kontakta styrelsen eller förvaltaren i föreningen. För att hitta info om hur din förening hanterar nycklar/taggar, kika i trappuppgången eller besök föreningens hemsida. Här finns en lista över de föreningar som har hemsida.