Kan jag få juridisk hjälp av HSB?

  • Vi erbjuder juridiskt stöd till alla våra medlemmar i HSB, såväl enskilda medlemmar som bostadsrättsföreningar. Juristerna på HSB Riksförbund har stor erfarenhet avseende juridiska frågor som berör bostadsrättsföreningar och medlemmar. 

    Den juridiska avdelningen på HSB Riksförbund har bland annat en unik kunskap och erfarenhet gällande utmaningar i bostadsrättsföreningar. Genom HSBs juridiska rådgivning erbjuds HSBs medlemmar kostnadsfri generell juridisk rådgivning. Frågorna kan handla om det mesta som rör boendet.

    Ring 0771-472 472 och välj knappval 1 om du är medlem och knappval 2 om du är förtroendevald.

    Öppet helgfria vardagar kl. 09.00-16.00 med lunchstängt mellan kl. 12.00-13.00. Dag före röd dag är HSBs juridiska rådgivning öppen klockan 09.00-12.00.

    HSB bevakar lagar och regler som rör ditt boende – läs våra juridiska tips här.

    Frågor som rör familjerätt (Familjens Jurist)

    HSB kan i samarbete med Familjens Jurist erbjuda en Livsbesiktning®. Du ringer och bokar en tid och får då möjlighet att i lugn och ro gå igenom din familjesituation med en jurist. Dessutom kan du som HSB-medlem nu även till exempel utnyttja rabatter vid möte med en jurist på ett av Familjens Jurists kontor (och kan även få rabatter på Familjens Jurists online-mallar). Läs mer om erbjudandena på www.familjensjurist.se/hsbmedlem.

    Ring 0771-472 472, välj knappval 1 och sedan knappval 2 för att komma till Familjens Jurist.

  • Fick du svar på din fråga?

      

    Vilken information saknar du?