Vilka är mina inloggningsuppgifter till HSBs hemsida för lediga hyreslägenheter?

• När du gör en intresseanmälan på vår hemsida anger du ditt personnummer och fyller i kontaktuppgifter om du inte sedan tidigare förekommer i HSBs register.

Efter att en intresseanmälan skapats får du ett bekräftelsemejl. Du får även användarkonto till Mitt HSB där du kan följa ansökan. Har du glömt ditt lösenord, kan du begära nytt här.