Hur får jag ett lägenhetsutdrag?

• Du hittar lägenhetsutdrag (lägenhetsförteckning) på Mitt HSB under fliken Min bostad och Bostadsinformation.

Högerklicka på informationen och välj skriv ut, alternativt ta en skärmdump.

Alla som har en relation med HSB har ett användarkonto på Mitt HSB. Du loggar in via ”logga-in”-knappen uppe till höger, med mobilt bankID eller personnummer och lösenord. Om du inte har mobilt bankID och har glömt ditt lösenord begär du nytt här