Var hittar jag bostadsrättsföreningens årsredovisning?

• Boende i bostadsrättsförening Du hittar alltid din bostadsrättsförenings årsredovisning på Mitt HSB under Brf-dokument.

Mäklare eller banktjänstman – Logga in på Mitt HSB där du kan välja önskad bostadsrättsförening.

• Du som har en relation med HSB har automatiskt ett användarkonto på Mitt HSB.
    • Du loggar in via ”Logga in”-knappen uppe till höger med Mobilt BankID eller med personnummer och lösenord.
    • Har du glömt ditt lösenord begär du ett nytt på inloggningssidan.