När får jag mina avier?

• Om du bor i en bostadsrättslägenhet får du avierna vanligtvis kvartalsvis, alltså fyra gånger per år, i mitten av december, mars, juni och september. En del brf:er aviserar en gång per månad.
    Vill du slippa hålla koll på din pappersavi kan du få den digitalt. Här kan du läsa mer om de digitala tjänsterna för bostadsrätt och hur du ansluter dig.

Om du bor i en hyreslägenhet får du avierna en gång per månad.

Du hittar dina avier med ocr-referens på Mitt HSB > Min bostad > Mina avier

• Du har automatiskt ett användarkonto på Mitt HSB.
    • Du loggar in via ”Logga in”-knappen uppe till höger med Mobilt BankID eller med personnummer och lösenord.
    • Har du glömt ditt lösenord begär du ett nytt på inloggningssidan.