Vad är Kivra och digital brevlåda?

• Kivra är en digital brevlåda. Många företag och myndigheter, som Försäkringskassan och Skatteverket, erbjuder Kivra och över 4 miljoner svenskar får idag sin post dit. Det enda du behöver göra för att få avin i Kivra är att ansluta dig på kivra.com eller via deras app.

• Om du redan är ansluten till Kivra går avierna automatiskt till Kivra – du behöver alltså inte göra ett aktivt val för att detta ska hända.
    • Vill du inte längre få avierna dit hanterar du det i inställningar i inloggat läge i Kivra.
    • Du som har e-faktura som betalningsalternativ kommer inte att få dina avier i Kivra.
    • Du som har autogiro som betalningsalternativ kommer att få din specifikation i Kivra, men pengarna dras automatiskt som tidigare.
    • Tänk på att tjänsten kommer igång först efter nästa aviutskick.

Läs mer och anslut dig till Kivra på deras hemsida.