Vad gör jag om jag inte tycker att hyreslägenheten är ordentligt städad när jag flyttar in?

• Om du inte tycker att lägenheten är ordentligt städad när du flyttar in ska du med en gång lägga ett ärende till din kundvärd i Felanmälan på Mitt HSB. Om du inte kan komma in på Mina sidor gör du en felanmälan här (då kan du inte följa ditt ärende).

Alla medlemmar och boende har automatiskt ett användarkonto på Mitt HSB. Du loggar in via ”logga-in”-knappen uppe till höger i det blåa fältet, med mobilt bankID eller personnummer och lösenord.

Kundvärden ser då över städningen och ger sin bedömning. Tycker kundvärden inte att det är ordentligt städad får den avflyttade hyresgästen komma tillbaka och slutföra städningen. Alternativt anlitar vi en städfirma.